ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτρικ Γιανγκ: "Μετά από 18 μήνες πάτησα ξανά παρκέ"

Πάτρικ Γιανγκ: "Μετά από 18 μήνες πάτησα ξανά παρκέ"
EUROKINISSI

Ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψε στα παρκέ μετά από 18 μήνες και φρόντισε να μοιραστεί το αγωνιστικό του comeback με τους φίλους του στα social media.

18 ολόκληρους μήνες είχε να παίξει σε επίσημο αγώνα μπάσκετ ο Πάτρικ Γιανγκ, αλλά η Οδύσσειά του αποτελεί πια παρελθόν. Η Αβελίνο έδωσε στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού μια δεύτερη ευκαιρία και εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Αβελίνο και τη Σάσαρι που βρήκε νικητές τους πρώτους, ο Πάτρικ Γιανγκ αποκάλυψε στο Instagram τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλο το προηγούμενο διάστημα. Αναφέρθηκε στην πολύτιμη στήριξη της οικογένειάς του, στην σχέση του με τον Θεό αλλά και σε όσους έτρεξαν να βάλουν τέλος στην καριέρα του.

Ο 26χρονος σέντερ, στο ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα, μέτρησε 5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής ενώ την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση και στο Basketball Champions League στην εντός έδρας επικράτηση της Αβελίνο επί της Λούντβισμπουργκ με 82-76.

Το συγκινητικό του μήνυμα στα social media: "Πέρασαν 18 μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξα μπάσκετ καθώς και από την τελευταία φορά που μου είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά μπάσκετ. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα έχω κάνει ένα απίστευτο ταξίδι. Δεν θα βρισκόμουν εδώ χωρίς την πίστη μου στον Θεό, την οικογένειά μου και όλους όσοι με ώθησαν να πάω μπροστά. Το όνειρό μου είναι να αποτελέσω έμπνευση και ζωντανή μαρτυρία ότι ακόμη και με όλες τις πιθανότητες εναντίον σου δεν πρέπει να τα παρατάς. Ευχαριστώ τον Θεό για την ανάρρωσή μου, την οικογένειά μου που είναι η έμπνευσή μου και την Αβελίνο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από εδώ και πέρα, μόνο ψηλότερα."

Πάτρικ Γιανγκ: "Μετά από 18 μήνες πάτησα ξανά παρκέ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ