ΙΤΑΛΙΑ

Προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρμάνι ο Τζεντίλε

Προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρμάνι ο Τζεντίλε

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Τζεντίλε αναμένεται να έχει ραντεβού με τους ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ενημερώθηκε πριν μερικές ημέρες από το νέο τεχνικό της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ότι δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν . Δεδομένου όμως ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, οι δύο πλευρές ψάχνουν να βρουν μία λύση που να συμφέρει και τους δύο.

Πρακτικά υπάρχουν βέβαια μόνο δύο επιλογές: 1. Να λυθεί με κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του Ιταλού, που έχει λαμβάνειν κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας. 2. Να παραχωρηθεί δανεικός όπως και πέρυσι. Όπως φαίνεται λοιπόν, προκρίθηκε η πρώτη λύση.

Σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα ο μάνατζερ του Τζεντίλε, Ρικάρντο Σμπέζι, αναμένεται σύντομα να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να διαπραγματευθεί την λύση του συμβολαίου του πελάτη του.

Είναι δεδομένο βέβαια πως η Αρμάνι θα προσπαθήσει να γλιτώσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, αλλά και ότι ο Τζεντίλε θα προσπαθήσει να πάρει την υψηλότερη δυνατή αποζημίωση. Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές φαίνεται ότι σκοπεύουν να ρίξουν νερό στο κρασί τους, προκειμένου να μπορέσουν αμφότερες να συνεχίσουν τον δρόμο τους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ