ΙΤΑΛΙΑ

Σπουδαίο comeback από τον Μίλος Τεόντοσιτς

Σπουδαίο comeback από τον Μίλος Τεόντοσιτς

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, στην εντός έδρας νίκη επί της Βενέτσια (VIDEO).

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Μίλος Τεόντοσιτς με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ που πρωταγωνίστησε σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν απολαυστικός στην δύσκολη εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Βενέτσια (75-70), γεμίζοντας την στατιστική του με εκπληκτικό τρόπο.

Ο Μίλος έμεινε για 21 λεπτά στο παρκέ, για να σκοραρει 22 πόντους από 3/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 4/4 βολές, να μαζέψει ένα ριμπάουντ και να μοιράσει επτά ασίστ, με τον απολογισμό του να φτάνει τις 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Πολύ αποτελεσματικός ήταν και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ, που είχε 16 πόντους από 8/11 δίποντα, ενώ 14 πρόσθεσε ο Κάιλ Γουίμς και 10 ο Στέφαν Μάρκοβιτς που μοίρασε και έξι τελικές πάσες.

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Γουάτ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) - Μπράμος (12 πόντοι, 3/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα), την ώρα που ο "πολύς" Όστιν Ντέι είχε μεν 12 πόντους αλλά από 0/6 δίποντα και 3/6 τρίποντα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ