ΙΤΑΛΙΑ

Σπουδαίος Νάναλι, επιβίωση για την Αρμάνι και πέμπτο ματς με την Αβελίνο

Σπουδαίος Νάναλι, επιβίωση για την Αρμάνι και πέμπτο ματς με την Αβελίνο

Όρθια στάθηκε η Αρμάνι Μιλάνο, που κέρδισε εκτός έδρας την Αβελίνο, ισοφάρισε τη σειρά στο 2-2 και θα παίξει στο σπίτι της την πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με μπρέικ στο Μιλάνο, με νίκη στο τρίτο ματς, με τους οιωνούς με το μέρος της, η Αβελίνο ήθελε να ολοκληρώσει το βράδυ της Παρασκευής (24/5) το μικρό μπασκετικό θαύμα απέναντι στην Αρμάνι. Και όμως, στα δύσκολα, η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, επικράτησε με 86-80 εκτός έδρας, ισοφάρισε στο 2-2 και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο ματς στο Μιλάνο.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Τζέιμς Νάναλι, που είχε εκπληκτικά στατιστικά, την ώρα που ο Κέρτις Τζέρελς κι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας τον ακολουθούσαν σε απόδοση και ο Μάικ Τζέιμς έμενε και πάλι εκτός αγώνα. Ντεμόντε Χάρπερ (29 πόντοι) και Κίφερ Σάικς (14 πόντοι) έκαναν ό,τι μπορούσαν για τους γηπεδούχους, που πλέον δύσκολα θα καταφέρουν άλλο ένα ισχυρό πλήγμα στους ανώτερους αντιπάλους τους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-26, 31-43, 55-64, 80-86

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Πιανιτζάνι): Μίτσοβ 4, Ταρτσέβσκι 10 (6 ριμπάουντ), Νέντοβιτς, Κουζμίνσκας 15 (2 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Τσιντσαρίνι 8 (2), Νάναλι 28 (6/10 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές), Μπερνς, Μπρουκς 6, Τζέρελς 15 (3)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ