ΙΤΑΛΙΑ

Στην Κάπο Ντ΄Ορλάντο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

New Orleans' Damien Inglis shoots agasint the Los Angeles Lakers during the first half of an NBA summer league basketball game Friday, July 8, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
(AP Photo/John Locher) AP

Ο Ντάμιεν Ίνγκλις, ο οποίος την διετία 2014-16 βρέθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάπο Ντ' Ορλάντο.

Στο ΝΒΑ ο Ντάμιεν Ίνγκλις δεν στέριωσε κι ας επιλέχθηκε στο Νο31 του ντραφτ του 2014 από τους Μιλγουόκι Μπακς. Μένει τώρα να φανεί αν θα μπορέσει να βρει τον δρόμο του στην Ευρώπη.

Ο Γάλλος κόμπο φόργουορντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Κάπο Ντ' Ορλάντο, επιστρέφοντας έτσι στην Ευρωπη έπειτα από μία τριετία που πέρασε στις ΗΠΑ.

Ο Ίνγκλις υπήρξε συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι από το 2014 έως και το 2016. Έχασε όλη την σεζόν 2014/15 εξαιτίας ενός τραυματισμού, ενώ την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε σε 20 αγώνες, έχοντας 1.8 πόντους και 1.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7.8 λεπτά συμμετοχής.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην D-League (πλέον G-League) με την φανέλα των Ουέσττσεστερ Νικς, έχοντας 12.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο.

(AP Photo/John Locher)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ