ΜΠΑΣΚΕΤ

Τιμωρία οκτώ μηνών στον πρώην "ερυθρόλευκο", Τζόνσον - Όντομ

Τιμωρία οκτώ μηνών στον πρώην "ερυθρόλευκο", Τζόνσον - Όντομ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, που αποκλείστηκε για οκτώ μήνες από όλες τις διοργανώσεις της FIBA λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας.

Με αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση της FIBA για τους επόμενους οκτώ μήνες τιμωρήθηκε ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας που έκανε την περασμένη σεζόν , ενώ αγωνιζόταν στην ιταλική Κρεμόνα. Η ποινή που επιβλήθηκε από το συμβούλιο αντιντόπινγκ της Ιταλίας στον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού (πέρασε από τον Πειραιά τη σεζόν 2015-16), τέθηκε σε εφαρμογή στις 18 Σεπτεμβρίου και θα λήξει στις 26 Μαρτίου 2019.

Μέχρι τότε ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση της FIBA. Προς το παρόν, πάντως, ο Τζόνσον-Όντομ θα δοκιμάσει την τύχη του στο... ΝΒΑ. Συγκεκριμένα στην προετοιμασία της Μινεσότα, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (24/9) τους 20 παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτήν, με το όνομα του 28χρονου γκαρντ να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

Ο Τζόνσον-Όντομ είχε βρεθεί θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ σε έναν αγώνα της Κρεμόνα με την Βαρέζε στις 6 Μαΐου. Την προηγούμενη σεζόν είχε 19,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ