ΜΠΑΣΚΕΤ

Τορίνο: Μετά τον Λάρι Μπράουν, τέλος και ο Ντελφίνο

Τορίνο: Μετά τον Λάρι Μπράουν, τέλος και ο Ντελφίνο
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Η κατάσταση στην Τορίνο είναι ιδιαίτερα έκρυθμη καθώς μετά τον Λάρι Μπράουν, αποτέλεσε παρελθόν από τον ιταλικό σύλλογο και ο Κάρλος Ντελφίνο καθώς κινήθηκε απειλητικά απέναντι στον αντιπρόεδρο της ομάδας.

Οι εξελίξεις στην Τορίνο είναι καταιγιστικές. Μετά την απομάκρυνση του Λάρι Μπράουν από τον πάγκο της, οι διοικούντες του ιταλικού συλλόγου έδειξαν την πόρτα της εξόδου και στο αγαπημένο παιδί του Αμερικανού προπονητή, τον Κάρλος Ντελφίνο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Τορίνο, Φραντσέσκο Φόρνι, ο Αργεντινός γκαρντ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Αβελίνο για την 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, δεν συμφώνησε με την κριτική που δέχθηκε και κινήθηκε βίαια απέναντι του.

Έπειτα από αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά παρά να λύσει τη συνεργασία της με τον Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, η κατάσταση στην Τορίνο εξακολουθεί να μοιάζει με καζάνι που βράζει, ακόμη και μετά την αποχώρηση του Λάρι Μπράουν και του Κάρλος Ντελφίνο.

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ