ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρελή φάση στην Ιταλία: "Κράσαρε" ο Μάικ Τζέιμς όταν έχασε το μασελάκι του

Τρελή φάση στην Ιταλία: "Κράσαρε" ο Μάικ Τζέιμς όταν έχασε το μασελάκι του

Στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αβελίνο, ο Μάικ Τζέιμς έχασε τη συγκέντρωσή του, κατόπιν έσκυψε να μαζέψει το μασελάκι του και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ανάμεσα στην Αβελίνο και την Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάικ Τζέιμς έπαθε μπλακ-άουτ, με το video να κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης και να έχει γίνει viral.

Ο Αμερικανός γκαρντ απευθύνθηκε απορημένος στον διαιτητή, άφησε τη μπάλα από τα χέρια του, έσκυψε να μαζέψει το μασελάκι του από το παρκέ, "πούλησε" τη μπάλα στους γηπεδούχους ενώ μόλις συνήλθε από το σάστισμά του, δεν έκανε καμία προσπάθεια να παίξει άμυνα.

Εάν ο Μάικ Τζέιμς έπαιζε στο NBA, το Shaqtin A' Fool θα έβρισκε στο πρόσωπό του έναν νέο ήρωα και πρωταγωνιστή. Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, πάντως, ο ίδιος υποστήριξε πως μάζεψε ένα δόντι του και όχι το μασελάκι, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να λένε πως αυτό που φάνηκε να πέφτει στο παρκέ, ήταν το πλαστικό προστατευτικό για το στόμα του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι γνώρισε την πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα καθώς η Αβελίνο αποδείχθηκε ανώτερη κερδίζοντας με 85-81. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κίφερ Σάικς που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σκοράροντας 31 πόντους με 9/16 σουτ και μοιράζοντας 7 ασίστ ενώ ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων, Πάτρικ Γιανγκ, αγωνίστηκε 29 λεπτά τελειώνοντας το παιχνίδι με 6 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Μάικ Τζέιμς προσπάθησαν να αποτρέψουν την ήττα, αλλά οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν. Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο έκανε θραύση μέσα στη ρακέτα, σημειώνοντας double-double (17 πόντοι και 12 ριμπάουντ), με τον Τζέιμς να προσθέτει 14 πόντους, αλλά με 0/9 τρίποντα.

Δείτε τo "κρασάρισμα" του Μάικ Τζέιμς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ