ΙΤΑΛΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Στο "τιμόνι" ο Τζόρτζεβιτς

Βίρτους Μπολόνια: Στο "τιμόνι" ο Τζόρτζεβιτς

Το "τιμόνι" της Βίρτους Μπολόνια πέρασε στα χέρια του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Στέφανο Σακριπάντι.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιστρέφει στην Ιταλία, καθώς η Βίρτους Μπολόνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του. Ο 52χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας αντικατέστησε τον Στέφανο Σακριπάντι στο "τιμόνι" της Βίρτους Μπολόνια, η οποία την Δευτέρα (11/3) και μία ημέρα μετά την ήττα από την Καντού για την 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος έλυσε την συνεργασία της με τον 49χρονο κόουτς.

Η προπονητική καριέρα του Σάσα Τζόρτζεβιτς άρχισε από την Ιταλία, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2006/07 ήταν στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εν συνεχεία εργάστηκε στην Μπένεντον (2011/12), στον Παναθηναϊκό (2015-16) και στην Μπάγερν Μονάχου (2016-18), ενώ από το 2013 βρίσκεται και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η Βίρτους Μπολόνια με ρεκόρ 10-11 βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης του ιταλικού πρωταθλήματος, έχει προκριθεί στους "16" του Basketball Champions League και την Τετάρτη (13/11, 21:30) θα υποδεχθεί τη Λε Μαν. Οι ομάδες στο παιχνίδι στη Γαλλία είχαν έρθει ισόπαλες και όποια νικήσει θα περάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης της FIBA.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ