ΙΤΑΛΙΑ

Υπέγραψε στην Βίρτους Μπολόνια ο Τζεντίλε

Υπέγραψε στην Βίρτους Μπολόνια ο Τζεντίλε

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια, η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα που εξέφρασε πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Την ευκαιρία να βάλει ξανά την καριέρα του στον σωστό δρόμο θα έχει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Ιδαλός φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέρασε για ένα διάστημα και από τον Παναθηναϊκό, συμφώνησε σε όλα με την Βίρτους Μπολόνια και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Τζεντίλε αποτελούσε τον μεγάλο στόχο της ιστορικής ιταλικής ομάδας από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν υπολογιζόταν από την Αρμάνι Μιλάνο. Το "ψηστήρι" που του έγινε λοιπόν τελικά είχε αποτέλεσμα, με τον διεθνή Ιταλό να αποτελεί το δεύτερο μεγάλο απόκτημα της ομάδας μετά τον Πιέτρο Αραντόρι. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα, ο Τζεντίλε επέλεξε να φορέσει την φανέλα με τον αριθμό μηδέν.

Επόμενος στόχος πλέον της Βίρτους είναι ο Σέιν Λαουάλ, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Για να ενεργοποιηθεί όμως η συμφωνία θα πρέπει πρώτα ο Νιγηριανός σέντερ να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αφού την περσινή σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου με την φανέλα της Μπαρτσελόνα λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ