FIBA WORLD CUP

Εθνική ΗΠΑ: Επιστρέφει ο Μάρκους Σμαρτ

Εθνική ΗΠΑ: Επιστρέφει ο Μάρκους Σμαρτ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Μάρκους Σμαρτ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής ΗΠΑ για την Αυστραλία.

Εν μέσω των μαζικών αποχωρήσεων δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου , να και ένα καλό νέο για την Εθνική ΗΠΑ, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστραλία για τους επόμενους φιλικούς αγώνες της. Ο Μάρκους Σμαρτ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στην γάμπα και θα ακολουθήσει την αποστολή της Team USA.

Η επιστροφή του γκαρντ των Σέλτικς αφήνει 13 παίκτες στο ρόστερ των Αμερικανών, οι οποίοι πληροφορήθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα ότι και ο Ντι Άαρον Φοξ δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία . Πλέον, στο ρόστερ των ΗΠΑ υπάρχουν οι παρακάτω παίκτες, από τους οποίους θα πρέπει να κοπεί άλλος ένας. Εφόσον, δεν υπάρξει άλλη εθελούσια αποχώρηση φυσικά...

PG: Κέμπα Γουόκερ, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Γουάιτ

SG: Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζο Χάρις

SF: Κρις Μίντλετον, Τζέισον Τέιτουμ, Κάιλ Κούζμα

PF: Χάρισον Μπαρνς, Μάιλς Τέρνερ

C: Μέισον Πλάμλι, Μπρουκ Λόπεζ

Η Εθνική ΗΠΑ βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Σαγκάη, με τη συμμετοχή ακόμα της Τουρκίας, της Τσεχίας και της Ιαπωνίας. Στην Μελβούρνη θα δώσει δύο φιλικά με την Αυστραλία, στις 22 και 24 Αυγούστου.

Photo credits: AP Photo/Michael Dwyer

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ