FIBA WORLD CUP

Η προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για το Μουντομπάσκετ 2018

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οι 17 αθλήτριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Μουντομπάσκετ 2018. Στα Ιωάννινα το βασικό στάδιό της.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018 πλησιάζει (22-30/9 στην Τενερίφη) και η Εθνική Γυναικών θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα, την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 07:00 δηλαδή, την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με τη Γαλλία, την Κορέα και τον Καναδά στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο ΟΑΚΑ, από το οποίο η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, θα βάλει τα θεμέλια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης ανακοίνωσε πως στις 25 και 26 Αυγούστου η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά το Βέλγιο, ενώ στις 8 και τις 9 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στην Κάθερες την Ισπανία πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία της στη Ρίγα, απέναντι στη Λετονία, με την οποία θα παλέψει στις 14 και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν από τον Κώστα Κεραμιδά είναι οι εξής: Εβίνα Μάλτση (ελεύθερη), Στέλλα Καλτσίδου (Πολκοβίτσε), Αφροδίτη Κοσμά (Ολυμπιακός), Λολίτα Λύμουρα (ΠΑΟΚ), Αγγελική Νικολοπούλου (Ολυμπιακός), Άρτεμις Σπανού (Γκίορ), Εβίνα Σταμάτη (Ολυμπιακός), Κατερίνα Σωτηρίου (Ολυμπιακός), Άννα Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός), Έλενα Τσινέκε (Νίκη Λευκάδας), Μαριέλα Φασούλα (Βάντερμπιλτ), Τζάκι Γέμελος (Σκίο), Πηνελόπη Παυλοπούλου (Ολυμπιακός), Κατερίνα Σπαθάρου (Πανιώνιος), Ελεάννα Χριστινάκη (ελεύθερη), Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (ΠΑΟΚ), Σίνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός).

* Η Τζάκι Γέμελος, η οποία βρίσκεται στην προεπιλογή του Κώστα Κεραμιδά, έχει ανακοινώσει μέσω Facebook (στις 29/7) πως για προσωπικούς λόγους δεν θα βοηθήσει φέτος την Εθνική Γυναικών.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ