FIBA WORLD CUP

Ισπανία: Με τραγούδι... όλο νόημα "ντύθηκε" το αφιέρωμα για το χρυσό μετάλλιο

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Με ένα τραγούδι των Panic! At The Disco "έντυσε" η FEB το αφιέρωμα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο τίτλος; Με "μεγάλες ελπίδες" κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη από τους παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Με ένα τραγούδι των Panic! At The Disco "έντυσε" η ισπανική ομοσπονδία το αφιέρωμα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η FEB επέλεξε το τραγούδι με τίτλο "μεγάλες ελπίδες" για να περιγράψει όσα έγιναν σε αυτή τη διοργάνωση, κατά την επιστροφή της "ρόχα" στην κορυφή του κόσμου, μετά τη Σαϊτάμα.

Οι καλύτερες φάσεις της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ήρθαν να ταιριάξουν απόλυτα με τους στίχους του τραγουδιού, στους οποίους τονίζεται πως "έπρεπε να έχω μεγάλες, μεγάλες ελπίδες για να ζήσω, πάντα είχα μεγάλες ελπίδες. Δεν ξέρω πώς αλλά είχα αυτό το αίσθημα, ότι θα ήμουν ο ένας στο εκατομμύριο. Η μητέρα μου είπε "εκπλήρωσε την προφητεία, γίνε κάτι μεγάλο, φτιάξε την κληρονομιά σου".

Λόγια που περιγράφουν ανάγλυφα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα, εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Ένα σύνολο που συλλέγει μετάλλια από το 2006 κι έπειτα, με δύο μοναδικές εξαιρέσεις: το 2010 και το 2014. Γιατί με εξαίρεση τις δύο διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανέβαινε πάντα στο βάθρο.

Photo Credits: Eurokinissi

Απολαύστε το:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ