FIBA WORLD CUP

Ιταλία: "Κόπηκε" ο Αραντόρι, συνεχίζει με 14 παίκτες

Ιταλία: "Κόπηκε" ο Αραντόρι, συνεχίζει με 14 παίκτες
EUROKINISSI

Ο Ρομέο Σακέτι έκοψε τον Πιέτρο Αραντόρι από την συνέχεια της προετοιμασίας της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνοντας 14 παίκτες στο ρόστερ.

Χωρίς τον Πιέτρο Αραντόρι θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ιταλία. Μία ημέρα μετά την βαριά ήττα από την Ελλάδα στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις, ο Ρομέο Σακέτι πήρε την απόφαση να κόψει τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ και να συνεχίσει με 14 παίκτες στην τελική ευθεία για την Κίνα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ιταλικής ομάδας ενημέρωσε το πρωί τον Αραντόρι για την απόφασή του, δίνοντάς του την άδεια να αποχωρήσει από την αποστολή το πρωί της Κυριακής (18/8). Σύμφωνα, δε, με τις εκτιμήσεις της Gazzetta dello Sport, αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά εξασφαλίζει μία θέση στην τελική 12άδα στον Αμεντέο Ντέλα Βάλε.

Οι 14 παίκτες με τους οποίους συνεχίζει στην προετοιμασία η Ιταλία είναι οι εξής: Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Μάρκο Μπελινέλι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Πολ Μπιλίγκα, Λούκα Βιτάλι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Ντάνιελ Χάκετ, Αριέλ Φιλόι, Τζεφ Μπρουκς, Αμεντέο Τεσιτόρι, Τζαμπάολο Ρίτσι, Αβούντου Αμπας, Μπράιαν Σακέτι και Λουίτζι Ντατόμε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ