FIBA WORLD CUP

Ξέσπασε σε λυγμούς για τον γιο του ο Βάσκεθ

Ξέσπασε σε λυγμούς για τον γιο του ο Βάσκεθ

Ο Φραν Βάσκεθ πρωταγωνίστησε σε μία συγκλονιστική στιγμή, μιας και μετά μετά το τέλος του αγώνα Ισπανία – Λευκορωσία έβαλε τα κλάματα, όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στον γιο του. (VIDEO)

Ο Φραν Βάσκεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Λευκορωσία για την 6η και τελευταία αγωνιστική της α' φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 ήταν συγκλονιστικός. Ο έμπειρος σέντερ ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό ήταν για τον ίδιο το γεγονός πως ο γιος του τον είδε να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του κι εκείνος ξέσπασε σε λυγμούς.

O 35χρονος σέντερ αφού ευχαρίστησε τον Σέρτζιο Σκαριόλο για την ευκαιρία που του έδωσε, αναφέρθηκε στον γιο του: "Είναι ένα παιδί έξι ετών, στο οποίο ήθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω. Εφόσον αυτός (σ.σ. ο Σκαριόλο) έκρινε ότι μπορώ να βοηθήσω".

Ξέσπασε σε λυγμούς για τον γιο του ο Βάσκεθ

Επίσης, ο Φραν Βάσκεθ παρατήρησε πως "Με βοηθάει πολύ. Δεν είναι εύκολο… Υπήρξαν διάφορες καταστάσεις, καλές, άσχημες, ξέρει τι συνέβη, αλλά είναι μια ευκαιρία να επιστρέψω. Είναι αποφάσεις τις οποίες παίρνεις,αποφάσεις για τις οποίες κάποια στιγμή μπορεί να μετανιώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο μου φέρθηκε ο Σέρχιο, ευχαριστήθηκα από την πρώτη ημέρα ως την τελευταία, είναι μια εβδομάδα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μεγάλη πίεση, αλλά είναι αλήθεια πως το ευχαριστιέμαι. Δεν κλείνω καμία πόρτα, είμαι εδώ, όλοι πρέπει να στηρίξουμε, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση σχετικά με την EuroLeague, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος και ευχαριστημένος και προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου".

Δείτε το video:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ