Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά τον αγώνα, δηλώνοντας ότι η Εθνική απέτυχε, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για τον αποκλεισμό από την οχτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απογοήτευση. Αυτό ήταν το μόνο συναίσθημα που μπορούσε κάποιος να δει στο πρόσωπο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής και όντας εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε ότι η Εθνική απέτυχε.

ADVERTISING

Για την προσπάθεια και τι μένει στο τέλος: "Μας μένει απογοήτευση και πίκρα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε και είμαστε δυσαρεστημένοι".

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: "Δεν θέλω τώρα να τα ρίξουμε εκεί. Σίγουρα οι αποφάσεις των διαιτητών μας έβγαλαν λίγο εκτός. Φτάσαμε όμως στη διαφορά που θέλαμε, αλλά χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ".

Για το αν η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι με τη Βραζιλία: "Ίσως ναι, αλλά είχαμε την ευκαιρία μας".

ADVERTISING

Για τη δική του εμπειρία: "Έτσι όπως τελειώνει δεν μένει κάτι καλό, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο".

Λαρεντζάκης στον Sport24 Radio

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσε: "Απογοήτευση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάμε το παιχνίδι στους 12 πόντους όταν ήμασταν στο +10, αλλά δεν το κάναμε" δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, για να προσθέσει: "Το θέλαμε το πιστεύαμε, ξεκινήσαμε δυναμικά. Χάσαμε την πρόκριση . Τέλος. Ό,τι και να πούμε, δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε απογοητευμένοι, είναι κρίμα. Συγνώμη από όλους. Δεν έχω λόγια".

Στην συνέχεια ο Λαρεντζάκης ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την πορεία της Εθνικής: "Όλοι είχαμε προσδοκίες, η ομάδα είχε δυνατότητες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία χαρά ήμασταν. Όλοι δεμένοι και ενωμένοι. Όλοι ήμασταν ένα. Δεν τα καταφέραμε, ήταν και υψηλή διαφορά. Εννοείται πως μας στοίχισε η ήττα με την Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα. Αποτύχαμε. Αφού δεν πήγαμε στην 8αδα, αποτύχαμε. Αύριο πάμε σπίτι μας, δεν έχω άλλα λόγια".

Photo Credits: FIBA