FIBA WORLD CUP

Λαρεντζάκης στον Sport24 Radio 103.3: "Να μπουν τα τρίποντα για να πάρουμε και τη διαφορά"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στάθηκε στα πολλά χαμένα μακρινά σουτ της Εθνικής απέναντι στις ΗΠΑ, τα οποία θα χρειαστεί στον "τελικό" με τους Τσέχους

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε 6'΄45'' συμμετοχής στην ήττα της Εθνικής από τις ΗΠΑ, έχοντας και αυτός ένα χαμένο τρίποντο από τα συνολικά 20 άστοχα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σε αυτή την αδυναμία της Εθνικής απέδωσε την ήττα ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Sport24 Radio 103,3 πως για να έρθει αυτό το +12 επί των Τσέχων θα πρέπει να βελτιώσει τα ποσοστά της: "Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς με τις ΗΠΑ, πιστεύω ότι κάναμε αρκετά σωστά πράγματα στην άμυνα, ήμασταν λίγο άστοχοι μπροστά και μείναμε χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να μπουν τα σουτ, να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί υπάρχει και μια διαφορά που πρέπει να κυνηγήσουμε. Πρώτα θα μπούμε γι ατη νίκη και στη διάρκεια του αγώνα θα πάμε για τη διαφορά".

Σε ερώτηση για την άμυνα των Αμερικανών: "Είδαμε για αρκετή ώρα να χρησιμοποιούν χαμηλά σχήματα, δεν έπαιξε ο Λόπεζ και ήθελαν να προσαρμοστούν στον Γιάννη. Έπρεπε να βάλουμε κάποια σουτ για να ανοίξουμε την άμυνά του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ