FIBA WORLD CUP

Με NBAers και παίκτες της EuroLeague η προεπιλογή της Τουρκίας

Με NBAers και παίκτες της EuroLeague η προεπιλογή της Τουρκίας
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η τουρκική ομοσπονδία γνωστοποίησε την προεπιλογή της εθνικής της ομάδας για τις αναμετρήσεις του τέταρτου "παραθύρου" των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η Τουρκιά στο πρώτο "παράθυρο" της β' φάσης και τέταρτο συνολικά των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 θα υποδεχθεί το Μαυροβούνιο (14/9) και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σλοβενία (17/9). Η τουρκική ομοσπονδία μάλιστα γνωστοποίησε την προεπιλογή για τους πρώτους αγώνες της β' φάσης και σε αυτήν βρίσκονται παίκτες από ομάδες της EuroLeague αλλά και του μαγικού κόσμου του ΝΒA.

Οι Ερσάν Ιλιασόβα (Milwaukee Bucks) και Φουρκάν Κορκμάζ (Philadelphia 76ers) είναι ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος μεταξύ άλλων θα έχει πάλι στην διάθεσή του και τον νατουραλιζέ Σκότι Ουίλμπεκιν.

Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Τουρκίας είναι οι Ντόγκους Μπαλμπάι, Μετετσάν Μπιρσέν, Σερτάκ Σανλί, Μπουγκραχάν Τουντσέρ (Αναντολού Εφές), Ρίντβαν Οντσέλ (Μπάνβιτ), Καρτάλ Οζμιζκράκ (Νταρουσάφακα), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Γκοκσενίν Κοκσάλ, Εγκέ Αράρ, Άιμπερκ Ολμάζ (Γαλατάσαραϊ), Μπερκ Ιμπραϊμ (Καρσίγιακα), Μετίν Τουρέν (Τουρκ Τέλεκομ), Μπερκάν Ντουρμάζ (Τόφας), Τσεντί Οσμάν (Cleveland Cavaliers), Ομέρ Γιουρτσέβεν (Georgetown University), Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ερσάν Ιλιασόβα (Milwaukee Bucks), Φουρκάν Κορκμάζ (Philadelphia 76ers) και Σεμίχ Ερντέν.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ