FIBA WORLD CUP

Με Σρόντερ στα "παράθυρα" η Γερμανία

Atlanta Hawks' Dennis Schroder during the second half of the NBA basketball game against the New York Knicks, Sunday, Feb. 4, 2018, in New York. The Hawks defeated the Knicks 99-96. (AP Photo/Seth Wenig)
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Η Γερμανία ανακοίνωσε ότι ο Ντένις Σρόντερ θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα στους πρώτους αγώνες της 2ης φάσης των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Ελπίδες και για τους Τάις και Τσίπσερ.

Ο Ντένις Σρόντερ αναμένεται να ενισχύσει την Γερμανία στους αγώνες με την Εσθονία (13/9) και το Ισραήλ (16/9) για την 2η φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA. Την είδηση έκανε γνωστή η Ομοσπονδία της Γερμανίας, ανακοινώνοντας ακόμα την παρουσία του Μαξ Κλέμπερ των Mavericks.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι προς το παρόν οι Γερμανοί δεν ξέρουν αν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ντάνιελ Τάις, αφού ο φόργουορντ των Celtics αναρρώνει ακόμα από την ρήξη χιαστού που υπέστη, και περιμένουν την απάντηση του Πολ Τσίπσερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Bulls.

Θυμίζουμε ότι η Γερμανία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη φάση με ρεκόρ 6-0.

AP Photo/Seth Wenig

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ