FIBA WORLD CUP

Με τον Μπεν Σίμονς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αυστραλία

Με τον Μπεν Σίμονς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αυστραλία
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Μπεν Σίμονς ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών με την χώρα του.

Ο Μπεν Σίμονς είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας! Όπως ενημέρωσε μέσω twitter (αλλά και weibo, του αντίστοιχου twitter της Κίνας), σκοπεύει να ενισχύσει κανονικά την Αυστραλία στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8-15/9), σε μία κίνηση που αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό στην χώρα του.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ έκανε τον απολογισμό της σεζόν των Σίξερς πριν ανακοινώσει τις προθέσεις του. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο σχετικό VIDEO που "ανέβασε": " Ήταν δύσκολος ο τρόπος που τελειώσαμε την σεζόν. Θέλω να πω σε όλους ότι εκτιμώ την στήριξή σας όλη την σεζόν. Το κοινό μας ήταν φανταστικό και ηλεκτρισμένο όλη την σεζόν και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να δουλέψω για να ετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν.

Θα ήθελα ακόμα να ανακοινώσω ότι θα είμαι "Μπούμερ" το επόμενο διάστημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι".

Για όποιον αναρωτιέται σε ποιο σημείο του VIDEO ο Σίμονς ανακοίνωσε τις προθέσεις του σχετικά με την παρουσία του στην Αυστραλία, η απάντηση βρίσκεται στον επίλογό του, αφού το παρατσούκλι των Αυστραλών είναι "Μπούμερς".

Την ίδια στιγμή που οι Ισπανοί δεν θα έχουν τον Πάου Γκασόλ και οι Σέρβοι δεν ξέρουν ακόμα αν θα τους ενισχύσει ο Νίκολα Γιόκιτς , τα συγκεκριμένα νέα ήταν σίγουρα ευχάριστα για τους Αυστραλούς που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Σίμονς θα ενισχύσει την χώρα του σε επίπεδο Ανδρών, αφού μέχρι τώρα την είχε ενισχύσει μόνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 του 2012, κατακτώντας τότε το αργυρό μετάλλιο.

Την φετινή σεζόν ο Σίμονς είχε 16.9 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 34.2 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Σίξερς, ενώ κλήθηκε και στο πρώτο All Star Game της καριέρας του.

Δείτε το VIDEO με την ανακοίνωση του Σίμονς:

AP Photo/Chris Szagola

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ