FIBA WORLD CUP

Μπαρμπόσα: "Ολοι ξέρουμε για το ταλέντο της Ελλάδας"

Μπαρμπόσα: "Ολοι ξέρουμε για το ταλέντο της Ελλάδας"
(AP PHOTO/ERIC GAY)

Η Βραζιλία θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31/08 έως 15/09), με τον Λεάντρο Μπαρμπόσα να στέκεται στο ταλέντο της Ελλάδας και ειδικότερα στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Λεάντρο Μπαρμπόσα. Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος γκαρντ μίλησε για την συμμετοχή της εθνική ομάδας της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (από τις 31/08 έως τις 15/09 στην Κίνα) και μεταξύ άλλων είπε τα καλύτερα για την ελληνική ομάδα.

" Το γκρουπ δεν θα είναι εύκολο, τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολο να τα νικήσει κάποια ομάδα. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι ξέρουμε για την Ελλάδα για το ταλέντο και την εμπειρία που έχουν, με ορισμένους παίκτες από το ΝΒΑ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και στα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία. Το Μαυροβούνιο θα βρεθεί στην τελική φάση για πρώτη φορά και θα προσπαθήσει να έχει μία καλή πορεία, ενώ η Νέα Ζηλανδία παίζει με μεγάλη ένταση. Επομένως οι θέσεις της πρόκρισης θα είναι ανοιχτές", σχολίασε ο πρώην NBAer.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε μιλήσει και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, κάτι που δείχνει πως η πολύ πιθανή παρουσία του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση.

(AP Photo/Eric Gay)

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ