FIBA WORLD CUP

Νέα Ζηλανδία: Χωρίς Στίβεν Άνταμς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Νέα Ζηλανδία: Χωρίς Στίβεν Άνταμς στο Παγκόσμιο Κύπελλο
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Η Νέα Ζηλανδία - αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο - ενημέρωσε πως θα παραταχθεί χωρίς τον Στίβεν Άνταμς, αφού ο σέντερ των Θάντερ έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής.

Η εμφάνιση του ονόματος του Στίβεν Άνταμς στην προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9) είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού ο σέντερ των Θάντερ δεν είχε ενισχύσει ποτέ την χώρα του σε μεγάλη διοργάνωση. Όπως αποδείχθηκε, δεν θα την ενισχύει ούτε αυτή τη φορά.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας, ο Άνταμς ενημέρωσε ότι δεν θα ενισχύσει την ομάδα της χώρας του, αλλά είναι διατεθειμένος να το κάνει στο μέλλον και δη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Άνταμς δεν έστειλε ο ίδιος την επιστολή, παρά προτίμησε να βάλει τον μάνατζέρ του να ενημερώσει την Ομοσπονδία για τις προθέσεις του, σε μία ακόμα απόδειξη ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο λόγος είναι πως όταν ο Άνταμς ήταν ακόμα έφηβος, η Ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας είχε αρνηθεί πολλές φορές να του πληρώσει τα οδοιπορικά όταν συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ανδρών , παρέα με το Μαυροβούνιο και την Βραζιλία.

Διαβάστε εδώ το προφίλ της Νέας Ζηλανδίας .

AP Photo/Aaron Gash

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ