FIBA WORLD CUP

Ο κόσμος "ψήφισε" εθνικές ομάδες

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΣΘΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΣΘΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αγώνες για το τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών έφεραν ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, με τη Φινλανδία του Λάουρι Μάρκανεν να κερδίζει τα... πρωτεία στην Ευρώπη.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, με τους αγώνες που έγιναν την τελευταία εβδομάδα σε κάθε ήπειρο να συνοδεύονται από sold outs. Όχι μόνο στην Ευρώπη, όπου βέβαια το ενδιαφέρον ήταν -μέχρι την τελευταία- στιγμή τεράστιο δεδομένου της υψηλής ανταγωνιστικότητας μεταξύ των ομάδων, που έφεραν τον αποκλεισμό της Μεγάλης Βρετανίας από τη συνέχεια της διαδικασίας.

Τα γήπεδα γέμισαν ασφυκτικά, με τη Φινλανδία να είναι η ομάδα που κατέγραψε τη μεγαλύτερη προσέλευση. Η παρουσία του Λάουρι Μάρκανεν στους αγώνες (εν αντιθέσει με ό,τι είχε γίνει στα δύο πρώτα "παράθυρα") έπαιξε το ρόλο της προκειμένου να βρεθούν 12.183 φίλαθλοι στον αγώνα με την Ισλανδία.

Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι των Φιλιππίνων με την Αυστραλία μπορεί να βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, πλην όμως έφερε 23.500 φιλάθλους στο γήπεδο, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για την έως τώρα πορεία των προκριματικών.

Για την ιστορία, στους αγώνες της Αμερικής σημειώθηκαν τα περισσότερα sold outs, αφού εκεί καταγράφηκαν οι 9/30 περιπτώσεις στις οποίες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των αγώνων.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ