FIBA WORLD CUP

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγύρισε με στιλ το έπος της Αργεντινής

Argentina's Sergio Aguaer embraces teammate Lautaro Martinez after he scored his side's first goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Edison Vara)
Argentina's Sergio Aguaer embraces teammate Lautaro Martinez after he scored his side's first goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Edison Vara) AP PHOTO/EDISON VARA

Η πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ τρέλανε τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον επιθετικό της Ίντερ να αποθεώνει τους Λουίς Σκόλα και Φακούντο Καμπάτσο.

Ποιος είπε πως τις επιτυχίες των Αργεντινών μπασκετμπολιστών δεν τις πανηγυρίζουν με την ψυχή τους και οι πρεσβευτές του ποδοσφαίρου στη χώρα του τάνγκο;

Ο Λιονέλ Μέσι αλλά και οι Σέρχιο Αγουέρο και Λιονέλ Σκαλόνι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Σέρτζιο Ερνάντες για μία ακόμα υπέρβαση που έκαναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τη νίκη επί της Γαλλίας (80-66) που τους έστειλε στον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ισπανία, ενώ στο δρόμο που χάραξαν ακολούθησε και ένας ακόμα διεθνής της αλμπισελέστε.

Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον επιθετικό της Ίντερ να ανεβάζει φωτογραφία στο Instastory με τους Φακούντο Καμπάτσο και Λουίς Σκόλα με το εξής σχόλιο: "Γίγαντες!! Πάμε Αργεντινή".

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγύρισε με στιλ το έπος της Αργεντινής

Σημειώνεται πως ο Μαρτίνες έχει γεννηθεί στην Μπαΐα Μπλάνκα, όπως και ο θρύλος της Αργεντινής στο μπάσκετ Μανού Τζινόμπιλι, ενώ είναι μεγάλος φαν της πορτοκαλί μπάλας από τη στιγμή που ο μικρότερος αδερφός του, Χάνο, είναι μπασκετμπολίστας και παίζει στην εθνική Αργεντινής Κ16.

Photo Credits: AP Photo/Edison Vara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ