FIBA WORLD CUP

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Ντιρκ Νοβίτσκι, έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (VIDEO).

Παρέα στους Γιάο Μινγκ και Κόμπι Μπράιαντ κάνει από την Πέμπτη (16/5) ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που έγινε και επίσημα πλέον πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

" Εχω τόσες πολλές σπουδαίες μνήμες από την καριέρα μου στις κορυφαίες διοργανώσεις. Το να φοράω την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας μου και να την εκπροσωπώ στις διοργανώσεις της FIBA ήταν πάντα για εμένα πηγή περηφάνιας. Ήμουν αρκετά τυχερός για να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο του κόσμου, σε Παγκόσμια Κύπελλα, σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε EuroBaskets. Βοήθησα την Γερμανία να τερματίσει τρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2012 στην Ιντιανάπολης ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου" δήλωσε ο παλαίμαχος πλέον αστέρας.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, υποστήριξε από την πλευρά του πως: " Είναι σπουδαία τιμή για τη FIBA να έχει ένα ίνδαλμα σαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι δίπλα στους Γιάο Μινγκ - Κόμπι Μπράιαντ, στον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ της Κίνας".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ