FIBA WORLD CUP

Ο Πάρκερ και ο Τζινόμπιλι προτιμούν το τένις από το Παγκόσμιο Κύπελλο

San Antonio Spurs guards Tony Parker, right, and Manu Ginobili react to a foul call against the Spurs during the first half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans, Wednesday, March 30, 2016 in San Antonio. The Spurs won 100-92. (AP Photo/Bahram Mark Sobhani)
AP Photo/Bahram Mark Sobhani AP PHOTO/BAHRAM MARK SOBHANI

Ο Τόνι Πάρκερ και ο Μανού Τζινόμπιλι προτιμούν να παίζουν τένις από το να παρακολουθούν το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτές τις ημέρες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σε εξέλιξη στην Κίνα, αλλά ο Τόνι Πάρκερ και ο Μανού Τζινόμπιλι έχουν άλλες ασχολίες αυτές τις ημέρες. Το έχουν ρίξει στο τένις και φρόντισαν μάλιστα να ενημερώσουν τους followers τους στα social media για την σημερινή μάχη τους.

" Όχι άλλα Παγκόσμια Κύπελλα για εμάς. Είμαστε πολύ μεγάλοι πια! Τώρα είναι ώρα για τένις (και σύντομα pickleball)!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τζινόμπιλι, ενώ ο Γάλλος ανάρτησε και video από την αναμέτρησή τους στο Instagram, τονίζοντας παράλληλα ότι φροντίζει να παραμένει σε φόρμα μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους Σπερς.

Αμφότεροι έχουν αποσυρθεί από το μπάσκετ. Ο Πάρκερ κρέμασε την φανέλα του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ο Τζινόμπιλι πριν από δύο χρόνια.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν ο Τόνι Πάρκερ και ο Μανού Τζινόμπιλι:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Staying in shape with @manuginobili #tennis #spursfamily #bigthree #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TONY PARKER (@_tonyparker09) στις


Photo credits: AP Photo/Bahram Mark Sobhani

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ