FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Ελληνικό "χρώμα" στο Top 100

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η FIBA έφτιαξε το Top 100 της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη και Κώστα Παπανικολάου να καταλαμβάνουν δύο από τις πρώτες 9 θέσεις (VIDEO).

Το ελληνικό χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει από το Top 100 που έφτιαξε η FIBA, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες φάσεις που είδαμε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στις τέσσερις ζώνες. Τρεις Έλληνες διεθνείς, λοιπόν, βρέθηκαν στις πρώτες εννέα θέσεις του Top 100.

Στο Νο. 9 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε με την διπλή τάπα που έκανε στον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα , ενώ τρεις θέσεις ψηλότερα (στο Νο. 6) βρέθηκαν οι Νικ Καλάθης και Κώστας Παπανικολάου, με την ασίστ του πρώτου και το λέι-απ του δεύτερου που χάρισε στην Εθνική τη νίκη επί της Γεωργίας στο ίδιο ματς.

Δείτε τις 100 καλύτερες φάσεις της προκριματικής φάσης:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ