FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Με Μιλουτίνοφ και Γιόκιτς η Σερβία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Με Μιλουτίνοφ και Γιόκιτς η Σερβία
AP Photo/Andres Kudacki AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Μία πρώτη λίστα παικτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31/08 έως 15/09) έκανε γνωστή ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Κανονικά μέσα ο Νίκολα Γιόκιτς αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Με στόχο το μετάλλιο θα παραταχθεί η Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα λάβει χώρα στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή των παικτών, με τους Νίκολα Γιόκιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να βρίσκονται στη λίστα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Βέβαια, αυτή είναι μία ευρύτερη λίστα -μέσα υπάρχουν και παίκτες όπως ο πρώην σέντερ του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου, Νίκολα Κράβιτς που φέτος κατέκτησε το Basketball Champions League με τη Βίρτους Μπολόνια-, με τις τελικές επιλογές να γίνονται τον Αύγουστο. Η αποστολή της Εθνικής Σερβίας θα μαζευτεί για πρώτη φορά στις 18 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενώ θυμίζουμε πως βρίσκεται στο 4ο γκρουπ της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με αντιπάλους την Αγκόλα, την Ιταλία και τις Φιλιππίνες.

Οι επιλογές του Σάσα Τζόρτζεβιτς: Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίσιτς. Ίλια Ντζόκοβιτς, Στέφαν Πένο, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μπράνκο Λάζιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμζ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Στέφαν Γέλοβατς, Νίκολα Μίσκοβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Ντράγκαν Άπιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντέγιαν Κράβιτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς.

AP Photo/Andres Kudacki

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ