FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος και ο Μοερμάν!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος και ο Μοερμάν!
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Αντριάν Μοερμάν αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας είναι στον αέρα.

Οι απώλειες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι ήδη πολλές και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν ακόμα περισσότερες. Μετά λοιπόν τον Κώστα Σλούκα , που χτύπησε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιταλία και τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στο γόνατο), το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Αντριάν Μοερμάν.

Σύμφωνα με το bebasket.fr, ο Γάλλος φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και όπως είναι φυσικό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ο Μοερμάν δεν έπαιξε λόγω των ενοχλήσεων στο χθεσινό φιλικό με την Βραζιλία στην πόλη Βιλερμπάν, όπου οι "τρικολόρ" επικράτησαν πολύ εύκολα με 86-72, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε για το αποψινό παιχνίδι με την Αργεντινή.

Οι Γάλλοι έχασαν προ ημερών και τον Τομάς Ερτέλ , ωστόσο το πρόβλημα του Μοερμάν ενδεχομένως να αποδειχτεί πιο σημαντικό, καθώς εν αντιθέσει με την θέση "1" (όπου υπάρχουν οι Ντιλικίνα, Μαλεντόν, Αλμπισί), στην θέση "4" δεν υπάρχει το ίδιο βάθος. Ο φόργουορντ της Αναντολού Εφές, άλλωστε, επρόκειτο να έχει θέση βασικού στην ομάδα του Βενσάν Κολέ.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ