FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος ο Σίμονς για την Αυστραλία λόγω... συμβολαίου

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος ο Σίμονς για την Αυστραλία λόγω... συμβολαίου
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μπεν Σίμονς είναι πολύ πιθανό να μην ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον λόγο να είναι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Σίξερς.

Χωρίς τον Μπεν Σίμονς είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08 έως 15/09). Την αποκάλυψη έκανε το δίκτυο ESPN, το οποίο ανέφερε ότι ο μάνατζερ του σταρ των Σίξερς, Ριτς Πολ, χαρακτήρισε ως "αμφίβολη" τη συμμετοχή του Σίμονς.

Ο λόγος της αλλαγής των δεδομένων πάντως δεν έχει σχέση με κάποιο πρόβλημα υγείας του All Star γκαρντ/φόργουορντ. Ο λόγος είναι ότι ο Σίμονς βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τους Σίξερς για 5 χρόνια έναντι 170 εκατ. δολαρίων.

Όπως γίνεται σαφές, με τους Σίξερς να αποφασίζουν να επενδύσουν πάνω του πρακτικά "υποχρεώνει" τον απόφοιτος του Κολεγίου του LSU να επανεξετάσει τις επιλογές του. Κι ας είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες μέσω social media ότι θα ενισχύσει την Αυστραλία στην Κίνα, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην προεπιλογή των "Μπούμερς". Τότε βέβαια δεν βρισκόταν κοντά στο να υπογράψει ένα συμβόλαιο καριέρας.

Την σεζόν 2018/19 ο Σίμονς είχε 16.9 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ