FIBA WORLD CUP

Παπαγιάννης στον Sport24 Radio: "Ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια"

Παπαγιάννης στον Sport24 Radio: "Ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια"
FIBA

O Γιώργος Παπαγιάννης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησαν στον Sport24 Radio μετά την επικράτηση της Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου, για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική επικράτησε 85-60 του Μαυροβουνίου στην πρεμιέρα της στο FIBA World Cup, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 22χρονος σέντερ μίλησε και στάθηκε στο μαρκάρισμα πάνω στους Ντούμπλιεβιτς και Βούτσεβιτς, υποστήριξε πως ανατρίχιασε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ τόνισε πως μοναδικός στόχος κόντρα στη Βραζιλία είναι η νίκη.

Ο διεθνής σέντερ δήλωσε αρχικά στον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Sport24 Radio 103.3 αναφορικά με το ξεκίνημα στη διοργάνωση σχολίασε: " Πιστεύω είχαμε λίγο άγχος στην αρχή κάτι που φάνηκε στα πρώτα λεπτά. Κάναμε κάποια βεβιασμένα σουτ, αλλά στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Μας μίλησε ο κόουτς στο τάιμ άουτ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα και φάνηκε από το αποτέλεσμα. Τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και φτάσαμε στη νίκη".

Για την αντιμετώπιση των ψηλών: " Εμείς κοιτάμε κάθε μέρα τον αντίπαλο διαφορετικά. Το Μαυροβούνιο έχει πολύ καλούς ψηλούς, αλλά κοιτάξαμε να τους "χτυπήσουμε" στην δική μας επίθεση. Πήραμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάναμε καλές επιθέσεις. Σίγουρα κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά επίσης, γιατί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια και πάμε παρακάτω".

Για το αν η ομάδα έπαιξε στην πρεμιέρα όπως το φανταζόταν: " Σαν Γιώργος πιστεύω ότι έχουμε να δώσουμε πολλά παραπάνω. Είχαμε άγχος για αρχή και δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Επίσης το Μαυροβούνιο είχε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Sport24 Radio 103.3 για την επικράτηση κόντρα στο Μαυροβούνιο τόνισε: " Ήμασταν σοβαροί από την αρχή και κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε μόλις 16 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο χαλαρώσαμε και πρέπει να το προσέξουμε αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές ελέγξαμε τον ρυθμό και κάναμε αυτό που θέλαμε".

Για το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε προσηλωμένη: " Δεν είναι τόσο κακή ομάδα το Μαυροβούνιο, όσο την κάναμε εμείς να φανεί. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα αλλά για 38 λεπτά μην πω 40 ήμασταν συγκεντρωμένοι γι' αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα".

Για το αν είδε το παιχνίδι της Βραζιλίας: " Το παιχνίδι με τη Βραζιλία δεν το είδαμε πολύ γιατί κοιμόμασταν, αλλά έμαθα ότι νίκησε δύσκολα στο τέλος. Είναι σοβαρή ομάδα με άλλη φιλοσοφία σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι όμως μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε να είμαστε σοβαροί όπως σήμερα".

ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ


TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ