FIBA WORLD CUP

Πρίντεζης στον Sport24 Radio 103.3: "Ο Γιάννης βοηθάει να κάνουμε καλή δουλειά"

Πρίντεζης στον Sport24 Radio 103.3: "Ο Γιάννης βοηθάει να κάνουμε καλή δουλειά"
FIBA

O Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρώτη νίκη της Εθνική μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική ήταν ισοπεδωτική στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, διαλύοντας με 85-60 το Μαυροβούνιο, κάνοντας καλό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πάντως μιλώντας στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στην Κίνα, Γιάννη Λαμπίρη, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ επανέλαβε την σημασία της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ.

Αναλυτικά ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε:

Για το αν έδωσαν ένα δείγμα από τη θέληση που είχαν να τελειώσουν εύκολα το πρώτο ματς:" Σε όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά. Δεν είναι παιχνίδια δέκα μηνών όπως ένα στραβοπάτημα θα σου δοθεί η ευκαιρία να το βελτιώσεις. Γνωρίζαμε ότι το Μαυροβούνιο θ” αντιδράσει. Ξεκίνημα με μία άμυνα ζώνης και προσπάθησε να τρέξει. Έπαιξε πιο πιεστικά αλλά ήμασταν έτοιμοι. Το περιμέναμε και καταφέραμε ν” αντιδράσουμε καλά".

Για το αν η Εθνική μας με την εικόνα που παρουσίασε έκανε πιο εύκολο το παιχνίδι:" Ναι εμείς το κάναμε, γιατί το Μαυροβούνιο έδειξε ότι είναι μία σοβαρή ομάδα".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη διαχείριση:" Είναι πολύ σημαντικό σε μεγάλα τουρνουά να γίνεται καλή διαχείριση και όσο περνούν οι αγώνες, το ροτέισον να είναι λίγο διαφορετικό. Για τον Γιάννη τα έχουμε πει, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Τόσο για το πρακτικό κομμάτι όσο και για το γεγονός ότι σου κάνει πιο εύκολο να καταλάβεις τον ρόλο σου, ώστε να γίνεται καλύτερα η δουλειά".

Για τους χαμηλούς τόνους που κρατούν οι διεθνείς:" Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ατομικά και ομαδικά. Κάναμε μία καλή χρονιά αλλά σε λίγες ώρες πρέπει να την ξεχάσουμε".

Δείτε και τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στην ΕΡΤ:

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ