FIBA WORLD CUP

Σερβία: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μιλοσάβλιεβιτς

Σερβία: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μιλοσάβλιεβιτς
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι του τουρνουά Ακρόπολις και θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι φόβοι επαληθεύτηκαν στην Εθνική Σερβίας. Οι εξετάσεις που έκανε ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς μετά τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του αγώνα της Σερβίας με την Τουρκία για την 1η μέρα του τουρνουά Ακρόπολις, έδειξαν ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός στο αριστερό γόνατο και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, με συνέπεια να τεθεί εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου .

" Θα χρειαστεί εντατική θεραπεία και επέμβαση, οπότε ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας", τόνισε ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Σερβίας, αναφερόμενος στην κατάσταση του 30χρονου φόργουορντ της Ουνικάχα Μάλαγα, ο οποίος επέστρεψε ήδη στο Βελιγράδι και θα μείνει εκεί μερικές ημέρες για νέες εξετάσεις.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο EuroBasket του 2017 στην Τουρκία, ενώ είχε συμμετάσχει και σε αυτό το 2015, όταν οι Σέρβοι είχαν τερματίσει 4οι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ