ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφοδρό ατύχημα για την οικογένεια του προπονητή της Νιγηρίας πριν το ματς με την Ελλάδα

Σφοδρό ατύχημα για την οικογένεια του προπονητή της Νιγηρίας πριν το ματς με την Ελλάδα

Μια τρομερή ιστορία έγινε γνωστή μετά το ματς της Νιγηρίας με την Ελλάδα, καθώς ο προπονητής της ομάδας από την Αφρική αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του ατυχήματος που είχε η οικογένειά του πριν τον αγώνα.

Δραματικές στιγμές έζησε ο Ότις Χιούλεϊ Τζούνιορ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νιγηρία και την Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που διεξάγεται στην Τενερίφη. Ο Αμερικανός προπονητής δέχθηκε μια κλήση από την κόρη του, η οποία τον ενημέρωνε για το ατύχημα που είχε η οικογένειά του στα προάστια της Ατλάντα.

" Σήκωσα το τηλέφωνο και την άκουσα να φωνάζει με όλη της τη δύναμη. Ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη της γυναίκας μου τραυματίστηκαν, είναι ήδη νικήτρια καθώς έχει επιβιώσει από ανεύρισμα, τρία εγκεφαλικά και μια επέμβαση στον εγκέφαλο. Έπρεπε να μάθει να διαβάζει και να γράφει, από την αρχή, ενώ δεν μπορεί πια να εργαστεί" υποστήριξε ο Χιούλει.

Ο Αμερικανός τεχνικός παραδέχθηκε πως δεν κοιμήθηκε τη νύχτα πριν τον αγώνα με την Ελλάδα, δεν μίλησε στις παίκτριές του για το ατύχημα, ενώ εξήγησε πως κατά τύχη ζουν τα μέλη της οικογένειάς του καθώς το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Σε αυτό βρίσκονταν η μητέρα του, η σύζυγός του, οι δύο κόρες και ο μικρότερος γιος του, ενώ το τρακάρισμα έγινε όταν ασυνείδητος οδηγός παραβίασε στοπ και έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα.

Για την ιστορία, η Νιγηρία επικράτησε στις λεπτομέρειες της Ελλάδας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ όπου θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ