FIBA WORLD CUP

Σλούκας στον Sport24 Radio 103.3: "Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Γιάννη Λαμπίρη και τον Sport24 Radio 103.3, στάθηκε στις κακές επιλογές στην επίθεση απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά και στη δεύτερη ευκαιρία που έχει η Ελλάδα απέναντι στην Τσεχία σε δύο μέρες (9/9, 11:30).

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε από τις ΗΠΑ, εν τούτοις έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κώστας Σλούκας στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Γιάννη Λαμπίρη, στο Shenzhen Bay Sports Centre.

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε: " Τους χαλάσαμε τον ρυθμό, οι επιλογές μας στην επίθεση δεν ήταν οι καλύτερες. Το πρόβλημα είναι εκεί. Κοιτάμε τον τελικό με την Τσεχία, σε πρώτη φάση θέλουμε τη νίκη και μετά τη διαφορά. Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ή συνεχίζουμε στη διοργάνωση, ή πάμε σπίτι μας. Αυτή την στιγμή έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να είμαστε ήδη εκτός. Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πάμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας σε άμυνα και επίθεση, για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να τρέξουμε παραπάνω, γιατί έχουν πιο βαριά κορμιά, η άμυνα να είναι το ίδιο σφιχτή, όπως σήμερα και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ