FIBA WORLD CUP

Στις ΗΠΑ Σκουρτόπουλος - Κώτσης για συναντήσεις με τους διεθνείς

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερις "στόχους" έχουν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κι ο Κώστας Κώτσης και γι' αυτούς ταξίδεψαν στις ΗΠΑ. Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 μπαίνει σιγά-σιγά η Εθνική.

Αμερικανικό έδαφος πατούν εδώ και λίγες ώρες ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κι ο Κώστας Κώτσης, που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο γενικός διευθυντής της Ελλάδας θα κάνουν ένα... τουρ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με πολύ συγκεκριμένους "στόχους" και προορισμούς.

Σκουρτόπουλος και Κώτσης θα συναντήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κώστα Κουφό, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τους τέσσερις Έλληνες NBAers που αναμένεται να κληθούν στην προετοιμασία της Εθνικής. Σακραμέντο, Μέμφις, Μιλγουόκι, Νέα Υόρκη θα είναι κατά σειρά οι τέσσερις σταθμοί τους.

Ο Greek Freak βρίσκεται λίγες μέρες πριν την έναρξη των playoffs, ο Κουφός λίγες εβδομάδες πριν βγει στην αγορά ως free agent, o Ντόρσεϊ έχει μετακομίσει από τους Χοκς στους Γκρίζλις (έχει 15.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά 33.2 λεπτά στα τελευταία έξι ματς), ενώ ο Μήτρου-Λονγκ αγωνίζεται υπό το καθεστώς του Two-Way συμβολαίου στους Τζαζ, στους οποίους Σκουρτόπουλος - Κώτσης θα βρουν και τον assistant coach Φώτη Κατσικάρη.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ