FIBA WORLD CUP

Το μπάχαλο στις Φιλιππίνες ξεκίνησε από την προθέρμανση

Το μπάχαλο στις Φιλιππίνες ξεκίνησε από την προθέρμανση

Το ξύλο που έπεσε μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι των Φιλιππίνων με την Αυστραλία δεν ήταν ακριβώς... απρόκλητο, αφού η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ξεκινήσει από την προθέρμανση (VIDEO).

Το μπάχαλο που επικράτησε στο παιχνίδι των Φιλιππίνων με την Αυστραλία βρίσκεται στο επίκεντρο της (αθλητικής) προσοχής στις δύο χώρες εδώ και αρκετές ώρες. Οι παίκτες των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε πρωτοφανή καυγά, η ένταση του οποίου έφερε μπουνιές και κλωτσιές, δεκατρείς (13) αποβολές και τη διακοπή , εν τέλει, του αγώνα λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Κι εκεί που όλοι αναρωτιούνται γιατί η ένταση γενικεύτηκε τόσο γρήγορα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, μετά από ένα σκληρό φάουλ στα 4'01'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, το Fox News έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που εξηγεί πολλά.

Στη διάρκεια της προθέρμανσης, φαίνεται ένας παίκτης της Αυστραλίας να σπρώχνει τους αντιπάλους του, οι οποίοι αμέσως του ζήτησαν τον λόγο. Σε πρώτο χρόνο, η κατάσταση έμοιαζε να εκτονώνεται, στην πορεία βέβαια φάνηκε πως αυτή ήταν απλά η αρχή του κακού.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ