FIBA WORLD CUP

Το πανηγυρικό μήνυμα του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring from a penalty spot against Paraguay during a Copa America Group B soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring from a penalty spot against Paraguay during a Copa America Group B soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχάρη από τα social media τους συμπατριώτες του για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ. "Εντυπωσιακό", έγραψε ο Pulga ως λεζάντα στο video των πανηγυρισμών. Οι αναρτήσεις των Κουν Αγουέρο και Λιονέλ Σκαλόνι.

Η Αργεντινή των Καμπάσο - Σκόλα ποδοπάτησε τη Γαλλία (80-66) και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Οι παίκτες του Σέρχιο Ερνάντες ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν πλην ενός, αφού ο Λουίς Σκόλα καθόταν στη γωνία, όντας απόλυτα ψύχραιμος.

Η χώρα του τάνγκο πανηγυρίζει την επιστροφή της εθνικής ομάδας μπάσκετ στον τελικό της διοργάνωσης και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό.

Ο Λιονέλ Μέσι, συνεχάρη από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media τους συμπατριώτες του για την πρόκριση. Δημοσίευσε το video των πανηγυρισμών και έγραψε: "Εντυπωσιακό".

"Στον τελικό. Εντυπωσιακό! Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά! Vamos Argentina!", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του για να λάβει απάντηση από τον Ισπανό κολλητό του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγκας, ότι η ρόχα (παρατσούκλι των Ισπανών) θα χαμογελάσει στον τελικό.

Την εθνική ομάδα μπάσκετ της Αργεντινής συνεχάρη και ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε κι αυτός από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. "Στον τελικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πάμε".

Φυσικά πανηγυρικό ήταν το μήνυμα και του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Σκαλόνι έγραψε: "Συγκινημένος και υπερήφανος που μας εκπροσωπείτε".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ