FIBA WORLD CUP

Τζέιμς Χάρντεν: Θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 στην Κίνα

Τζέιμς Χάρντεν: Θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 στην Κίνα
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε πως θέλει να φορέσει την φανέλα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλου του 2019, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Ο σταρ των Ρόκετς ξεκαθάρισε από (πολύ) νωρίς τις προθέσεις του με δηλώσεις του σε εφημερίδα του Χιούστον δείχνοντας τις προθέσεις του.

" Φυσικά και θέλω να παίξω. Είναι μία ευκαιρία να εκπροσωπήσεις την χώρα σου και να παίξεις μπάσκετ. Είναι κάτι που αγαπάω να κάνω" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θα πάω. Δεν έχουν όλη τέτοια ευκαιρία. Σας μπασκετμπολίστας, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείς να πετύχει στο άθλημα".

Ακολούθως ο Χάρντεν τόνισε: " Προφανώς υπάρχει στο ΝΒΑ και η ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα πρωτάθλημα και όλα τα ωραία πράγματα που κάνεις, εκπροσωπώντας την πόλη σου. Με την Εθνική όμως, από όπου και αν είσαι, παίζεις για όλη την χώρα, εκπροσωπείς όλη την χώρα σου. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος σε κάτι τέτοιο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διοργανώσεις της FIBA δεν είναι κάτι καινούριο για τον Χάρντεν, αφού υπήρξε μέλος της Team USA τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας το 2014, με τους Αμερικανούς να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο και στις δύο περιπτώσεις.

Την φετινή σεζόν ο Χάρντεν έχει 35.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 7.6 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 37.3 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Ρόκετς.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ