FIBA WORLD CUP

Βράνκοβιτς για Κροατία: "Καταστροφή, πιάσαμε πάτο"

Βράνκοβιτς για Κροατία: "Καταστροφή, πιάσαμε πάτο"
EUROKINISSI

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μετά τις δύο ήττες της Κροατίας στα "παράθυρα" της FIBA που την έφεραν μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού, μιλώντας για "καταστροφή".

Η Κροατία βρίσκεται σε δυσμενή θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Η έλευση των ΝΒΑερς δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα, η οποία γνώρισε δύο ήττες στους αγώνες του Σεπτεμβρίου και πλέον είναι ανοιχτό το σενάριο να μην προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 .

Στην Κροατία το κλίμα είναι βαρύ μπροστά στο ενδεχόμενο του αποκλεισμού. Ο θρύλος του κροατικού μπάσκετ - και νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας - Στόγιαν Βράνκοβιτς το ξέρει αυτό, οπότε με δηλώσεις που έκανε δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να ζητάνε την άποψή του ξέσπασε.

" Μπορώ να πω ότι είναι άσχημο. Ό,τι είδα, δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσω" δήλωσε αρχικά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει πιο επιθετικά: " Καταστροφή, πιάσαμε πάτο. Όλα τα υπόλοιπα είναι τόσο άσχημα που δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο επόμενο "παράθυρο" της FIBA η Κροατία δεν θα έχει στην διάθεσή της τους 4 ΝΒΑερς (Μπογκντάνοβιτς, Σάριτς, Ζίζιτς, Ζούμπατς), κάτι που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

Η κατάταξη στον Όμιλο της Κροατίας είναι η εξής:

1. Λιθουανία 8-0

2. Ιταλία 6-2

3. Πολωνία 4-4

--------------------

4. Ουγγαρία 4-4

5. Ολλανδία 3-5

6. Κροατία 3-5

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ