FIBA WORLD CUP

Χωρίς Ντιαό η προεπιλογή της Γαλλίας για το 4ο "παράθυρο"

Χωρίς Ντιαό η προεπιλογή της Γαλλίας για το 4ο "παράθυρο"
LUDOVIC MARIN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Μπορίς Ντιαό για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2008 έμεινε εκτός της προεπιλογής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Εκτός και ο Αξέλ Τουπάν για τις αναμετρήσει του 4ου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Μπορίς Ντιαό δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Γαλλίας στο 4ο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2008 δεν κλήθηκε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο 36χρονος πλέον Γάλλος ψηλός δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας για τις αναμετρήσεις με την Βουλγαρία (13/9) και την Φινλανδία (16/9) για την 1η και την 2η αγωνιστική της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Επίσης - όπως είχε συμβεί και στην α' φάση των προκριματικών - εκτός έμεινε και ο Αξέλ Τουπάν, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τους Άντριου Αλμπισί, Νικολά Μπατούμ, Φαμπιέν Κοζέρ, Νάντο Ντε Κολό, Μουστάφα Φο, Τομά Ερτέλ, Έντγουιν Τζάκσον, Λμο Ζαν-Τσαρλ, Αξέλ Ζουλιέν, Τσαρλς Καουντί, Αλέν Κοφί, Λααού Κονατέ, Λουί Λαμπεϊρί, Πολ Λακόμπ , Ματίας Λεσόρ, Αμινέ Νουά, Φρανκ Ντιλίκινα και Ματία Πουαριέ.

Ludovic Marin/Pool Photo via AP

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ