FIBA WORLD CUP

Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Ισπανία

Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Ισπανία
EUROKINISSI

Ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, επιβεβαίωσε το άσχημο σενάριο για τον Πάου Γκασόλ, ανακοινώνοντας ότι ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο τραυματισμός του Πάου Γκασόλ (κάταγμα κόπωσης) , δεν τον έθεσε εκτός δράσης απλώς μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα του στερήσει τη συμμετοχή και από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9).

Την είδηση έκανε γνωστή με δηλώσεις του στην ισπανική "AS" ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει όταν έγινε γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του φόργουορντ/σέντερ των Μπακς.

" Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Όσοι ξέρουμε τον Πάου τον στηρίζουμε και ξέρουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση. Εύχομαι απλώς να κυλήσει τέλεια η αποθεραπεία του. Ο Πάου δεν ήθελε απλώς να είναι καλός, αλλά να είναι ανταγωνιστικός" δήλωσε σχετικά ο Σκαριόλο, για να συμπληρώσει:

"Κάποιες φορές κάποιες πράγματα απλώς συμβαίνουν και πρέπει να τα αποδεχθούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στον Πάου να αποσυρθεί με την φανέλα της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ