ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ακόμα πιο κοντά στα Λιόσια οι κιτρινόμαυροι

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΓΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΓΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο να αποκτήσουν το νέο τους σπίτι.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/6) η σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού με μοναδικό θέμα την μετακομίση των κιτρινόμαυρων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Από την πλευρά της ΑΕΚ βρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας, ενώ από την πλευρά του Υφυπουργείου παρευρέθηκε ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς και άλλα στελέχη. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αφού το κλειστό το Άνω Λιοσίων ανήκει στην αρμοδιότητά της.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ουσιαστικά ήταν μία προετοιμασία για αυτές που θα ακολουθήσουν. Σε αυτήν τέθηκε το πλαίσιο για την συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα γίνει ένα ακόμα τεχνικό μίτινγκ για τις τελικές λεπτομέρειες.

Το πιθανότερο είναι την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα και να πέσουν οι υπογραφές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ