ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακούφιση με Ματσιούλις, κάκωση στον ώμο

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιόνας Ματσιούλις γλίτωσε τα χειρότερα, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει ότι ο Λιθουανός υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο και θα μείνει εκτός για 3-4 μέρες.

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ. Ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις στον αριστερό ώμο αποδείχθηκε τελικά ότι δεν είναι σοβαρός, με τον Λιθουανό να αναμένεται να μείνει εκτός για 3-4 μέρες.

Όπως γνωστοποίησε η "Ένωση", ο Λιθουανός υπέστη " υπέστη κάκωση από πλήξη δίχως οστική βλάβη, στην αριστερή ακρωμιοκλειδική άρθρωση".

Υπενθυμίζεται ότι εκτός προπονήσεων βρίσκεται ο Ματ Λοτζέσκι λόγω τραυματισμού στο πόδι, με την επιστροφή του στην δράση να υπολογίζεται στις 7-10 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Ματσιούλις:

" Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (31/08) ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέστη κάκωση από πλήξη δίχως οστική βλάβη, στην αριστερή ακρωμιοκλειδική άρθρωση. Θα τεθεί εκτός δράσης για 3-4 ημέρες.

Η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ B.C. Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού και του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρου Τόιλου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ