ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διετές συμβόλαιο σε Κακλαμανάκη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τους Νίκο Γκίκα και Βασίλη Τολιόπουλο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Δημήτρη Κακλαμανάκη. Διετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 25χρονος σέντερ.

Μέσα σε μερικές ώρες, η ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε τρεις ανακοινώσεις, με κοινό παρονομαστή: την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της. Μετά τους Νίκο Γκίκα και Βασίλη Τολιόπουλο , ήταν η σειρά του Δημήτρη Κακλαμανάκη να ανακοινωθεί από την Ένωση, με τον 25χρονο σέντερ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

" Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει ότι συνήψε σήμερα (04/07) συμφωνία με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας με τη "Βασίλισσα", ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ .

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Λαύριο, με το οποίο είχε 8.2 πόντους και 5.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα. Δεδομένης της τετραετούς παρουσίας του στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αποχαιρέτησε μέσω Facebook την πρώην ομάδα του: " Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα του Λαυρίου, για την αγάπη που μου έδειξε και τον τρόπο που με αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ομάδα, η πόλη, ο κόσμος της, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες που αγωνιστήκαμε μαζί, έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο αθλητή. Εις το επανιδείν...".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ