ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Κριστόν, στο προσκήνιο ο Κέιν

ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Κριστόν, στο προσκήνιο ο Κέιν
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Η περίπτωση του Σεμάζι Κρίστον αρχίζει και παρουσιάζει δυσκολίες στην ΑΕΚ λόγω των απαιτήσεων της Λιμόζ και της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, την ίδια στιγμή που η περίπτωση του ΝτιΆντρε Κέιν κερδίζει έδαφος.

Ο Σεμάζι Κρίστον ήταν - και είναι - ο εκλεκτός στην ΑΕΚ για αντικαταστάτης του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Οι δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωσή του όμως υποχρεώνουν την ΑΕΚ να εξετάσει πιο ζεστά την υπόθεση του ΝτιΆντρε Κέιν, η περίπτωση του οποίου βρισκόταν ένα βήμα πίσω.

Η διαρροή του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ φαίνεται ότι πείραξε τους Γάλλους, που βλέπουν το όνομα του καλύτερου παίκτη τους να κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα να κρατούν σκληρή στάση. Την ίδια στιγμή, στην Γαλλία αναφέρουν ότι ο Αμερικανός έχει buy out ύψος 100.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως αν οποιαδήποτε ομάδα δώσει αυτό το ποσό και τα βρει με τον παίκτη, τότε μπορεί να τον κάνει δικό της. Αν ωστόσο η ΑΕΚ προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τότε ο Κρίστον θα στοιχίσει πρακτικά (μαζί με το συμβόλαιό του) κοντά στα 200.00 ευρώ για 5 μήνες.

Την ίδια στιγμή, στην "Ένωση" συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του Κέιν. Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Κρίστον και έχει ως βασικό μειονέκτημα ότι έχει να παίξει οργανωμένο μπάσκετ από την άνοιξη. Έχει όμως κάποια χαρακτηριστικά που αρέσουν στο τεχνικό επιτελείο της "Ένωσης" (μαρκάρει τρεις θέσεις της περιφέρειας, καλός στο ανοιχτό γήπεδο) και παράλληλα έχει τόσο την κλάση όσο και την προσωπικότητα για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Όπως και να έχει, οι "κιτρινόμαυροι" αναμένεται να πάρουν σύντομα την απόφασή τους, λογικά μετά τον σημερινό (14/1) αγώνα με την Μπαρντίμα (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), με την δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες να είναι μοιρασμένες ανάμεσα στους δύο Αμερικανούς.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ