ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκλεισε τον Γκέιμπ Γιορκ

ΑΕΚ: Έκλεισε τον Γκέιμπ Γιορκ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Γκέιμπ Γιορκ στην ΑΕΚ. Σειρά παίρνει ο ψηλός για την Ένωση.

Η υπόθεση έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και ο Γκέιμπ Γιορκ θα πρέπει να θεωρείται πια παίκτης της ΑΕΚ . Η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν στην περιφερειακή γραμμή. Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από το τέλος της κολεγιακής καριέρας του, ο Γιορκ έδειξε ότι είναι εξαιρετικός σκόρερ. Το 2016 έπαιξε στην ιταλική Κρεμόνα και την σεζόν 2017/18 αντιμετώπισε την ΑΕΚ με την φανέλα της Μπαϊρόιτ στο Basketball Champions League. Την τρέχουσα σεζόν έπαιξε στη G-League με τη θυγατρική ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, έχοντας 16,1 πόντους, 3,7 ασίστ, 3,4 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,9 λάθη κατά μέσο όρο σε 41 αγώνες.

Από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα του Γιορκ, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα και για την ενίσχυση της φροντ λάιν, καθώς η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ