ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έσπασε το χέρι του ο Βλάντο Γιάνκοβιτς

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ράστα Βέχτα υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι και θα μείνει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός δράσης.

Η ΑΕΚ δεν έχασε απλά τον αγώνα με τη Ράστα Βέχτα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, αλλά χάνει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι. Ο 29χρονος φόργουορντ δεν είχε αντιληφθεί το πρόβλημα στην διάρκεια του αγώνα με τους Γερμανούς, αν και είχε ενοχλήσεις, ωστόσο το πρωί ξύπνησε με πόνους και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα της Ένωσης και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, χάνοντας ένα υπερπολύτιμο εργαλείο για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Ένωσης.

Παρεμπιπτόντως, η συμφωνία του 29χρονου φόργουορντ με τους κιτρινόμαυρους, όπως αυτή ανακοινώθηκε πριν από δέκα ημέρες, αφορούσε σε συνεργασία δύο (2) μηνών με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη πέντε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ