ΑΕΚ

ΑΕΚ: Final Four του Champions League στο νέο σπίτι της στη Φυλή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ "ΦΥΛΗ 2021" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ "ΦΥΛΗ 2021" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων θα μπει τη σεζόν 2019/20 η ΑΕΚ, που σύμφωνα με τον Μάκη Αγγελόπουλο πήρε διαβεβαιώσεις από τη FIBA για τη διοργάνωση του επόμενου Final Four του Champions League στο οποίο θα συμμετάσχει.

Το Σάββατο (20/4) δεν ήταν η πιο όμορφη μέρα για την ΑΕΚ. Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό ( 67-76 ) δυσαρέστησε τον Λούκα Μπάνκι, ωστόσο τα νέα ήταν άκρως θετικά στον τομέα του επόμενου γηπέδου της ομάδας. Στην παρουσίαση του project "Φυλή 2021" ξεκαθαρίστηκε πως οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν τη σεζόν 2019/20 στο νέο τους σπίτι , το οποίο θα φιλοξενήσει -σύμφωνα με τον Μάκη Αγγελόπουλο- το επόμενο Final Four του Basketball Champions League στο οποίο θα συμμετάσχει η Βασίλισσα!

" Η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, μας θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες. Το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας μας είναι πάντα διαχρονικά. Θα προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της γης. Πρόσφατα συζήτησα με τη FIBA και μου ξεκαθάρισαν πως αν η ΑΕΚ βρεθεί ξανά σε Final Four, αυτό θα διοργανωθεί στο νέο ματς γήπεδο, για να διαφημιστεί παντού ή πόλη" ήταν τα λόγια του Μάκη Αγγελόπουλου, που έμαθε στη διάρκεια της παρουσίασης του project "Φυλή 2021" πως θα δημιουργηθεί ένας νέος σταθμός του προαστιακού σιδηροδρόμου και επέκταση της γραμμής 3 του μετρό ώστε να πλησιάσουν τα ΜΜΜ το Ολυμπιακό Κλειστό και ο κόσμος να μπορεί να έχει ευκολότερη πρόσβαση σε αυτό. Προς το παρόν θα φτάνει εκεί οδικώς, αλλά και με δημοτική συγκοινωνία.

Τα πλάνα του Δήμου Φυλής είναι εντυπωσιακά, καθώς στο συγκεκριμένο project περιλαμβάνονται μητροπολιτικά, κυβερνητικά, τεχνολογικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, αθλητικά και περιβαλλοντικά πάρκα, με στόχο η πόλη να αναβαθμιστεί και γίνει σημείο αναφοράς για την Αθήνα, την Αττική, την Ελλάδα γενικότερα. Το Ολυμπιακό Κλειστό θα περάσει στην ΑΕΚ, η οποία θα πάρει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μαζί με επιπλέον 20.000 τ.μ. για να στεγάσει τμήματα της ερασιτεχνικής και των ακαδημιών της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ