ΑΕΚ

ΑΕΚ - Φλαμένγκο: Το τάιμ-άουτ του Μπάνκι για χάρη του Σάκοτα και η δυσαρέσκεια των Βραζιλιάνων

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μπάνκι κάλεσε τάιμ άουτ με 4,5'' να απομένουν για το τέλος κι ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, για να το αφιερώσει στον Ντράγκαν Σάκοτα, με τους γηπεδούχους να γίνονται έξαλλοι.

Τον Ντράγκαν Σάκοτα θέλησε να τιμήσει με το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Λούκα Μπάνκι στα 4,5'' για το τέλος, με τους Βραζιλιάνους πάντως να θεωρούν unfair τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, καθώς στον τελικό του Διηπειρωτικού νίκησε άνετα τη Φλαμένγκο με 86-70 κι έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο τέλος όμως ο Μπάνκι κάλεσε τάιμ άουτ για να αφιερώσει την επιτυχία στον Ντράγκαν Σάκοτα, τον άνθρωπο ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ πέρσι στην κατάκτηση του Basketball Champions League και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να παίξει και στο Διηπειρωτικό.

Η κίνηση αυτή όμως εξαγρίωσε τους ανθρώπους της Φλαμένγκο οι οποίοι κινήθηκαν προς τον πάγκο της ΑΕΚ με τους διαιτητές να μην τους επιτρέπουν να πλησιάσουν. Ο Λούκα Μπάνκι θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη, αλλά οι Βραζιλιάνοι είχαν παρεξηγηθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπήκαν στο παρκέ για τα τελευταία 4,5''.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό και παράλληλα ο Λούκα Μπάνκι δεν ξέχασε τον "Σάλε" και τη μεγάλη προσφορά του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ